Selecteer een pagina

Afgelopen voorjaar gaf ik een workshop voor de redactie van ‘Dus ik ben Jr.’, een filosofisch programma voor kinderen. Kinderen vroegen zich af waarom ze op de middelbare school eigenlijk ineens veel minder gaan spelen. In deze aflevering gaan ze op zoek naar het antwoord. Heel verfrissend om het onderwerp waar ik iedere dag weer mee bezig ben eens door de ogen van kinderen te zien. Ik ben zo gericht op de rol en functie van spelen in het leven van volwassenen dat ik me (bewust overigens) niet zo bezig hou met het spelen van kinderen. Maar hun blik maakt die van mij alleen maar weer breder. Ik ga eens vaker met kinderen praten over hoe zij naar spelen kijken. Echt een aanrader dus, deze aflevering. En de workshop ‘Maak van je leven een speeltuin’ flitst ook nog heel even voorbij.

Screen Shot 2014-12-11 at 11.50.42