Selecteer een pagina

Cut the crap en maak meer plezier – interview Patty Golsteijn

sep 16, 2015 | Blog | 0 Reacties

Ken je de webserie ’21 x cut the crap’ van professional minimalist en asskicker Patty Golsteijn al? Daarin interviewt zij 21 mensen die haar persoonlijk hebben geïnspireerd over hoe zij moeilijke keuzes maken.

Het is een rij kleurrijke en bijzondere mensen die ze interviewt. Een heleboel daarvan inspireren ook mij dagelijks bij het maken van eigenwijze keuzes.

En het is een eer om ook één van de mensen in dat rijtje te zijn! Patty interviewde mij over hoe je meer plezier maakt in je leven.

Wil je deze bijzondere webserie ook volgen? Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden. Het is helemaal gratis. De interviews zijn drie keer per week, een half uurtje (heel handig tijdens lunchtijd!).

Hieronder kan je alvast het interview met mij terugkijken. We hebben het over hoe je fijne momenten langer vasthoudt, de valkuilen van plezierperfectionisme en over hoe je altijd weer opnieuw kan beginnen.

[/et_pb_cta]